UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

ALFA ROMEO

ALFA ROMEO

ALFA ROMEO

Alfa Romeo – rezervni dijelovi

 

U našoj ponudi možete pronaći rezervne dijelove za sve modele Alfa Romeo automobila.

 

 

Alfa Romeo – o automobilima

 

Anonima Lombarda Fabbrica Automobili (A.L.F.A.) je osnovana 24. Juna 1910 godine u Milanu. Već pet godina kasnije kompanija mijenja naziv u Alfa Romeo kada ju je preuzeo Nikola Romeo. Prvi ikada stvoren model je bio 24 HP. Od tada Alfa Romeo predstavlja dizajn i strast prema automobilima, to je više od mehaničkih komponenti, Alfa Romeo u svoje modele ugrađuje emociju.

 

 

Još od svog osnivanja Alfa Romeo se takmičio na trkama i ostavio ne izbrisiv trag u istoriji automobilizma.

Već više od jednog vijeka Alfa Romeo se razvija i izbacuje nove modele, koji su više od mašine koji teže perfekciji. Sada već legendarni modeli na koje je su proizvođači Alfa Romea ponosni su Giulietta, Giulia, Spider Duetto i drugi.

 

 

Alfa Romeo - dijelovi

 

Alfa Romeo inženjeri su osmislili inovativnu RWD platformu sa idealnom distribucijom težine 50/50 na prednjoj i zadnjoj strani, skovanu od legure ultralakih materijala i projektovanu tako da podupire različite kategorije vozila.

 

 

Srce Alfe predstavlja motor koji je danas najsavremenija tehnologija pogonskog sklopa ovog brenda vrhunski 2.9ℓ V6 90° bi-turbo 510hp motor, u cjelosti napravljen od aluminijuma. Uprkos svojim senzacionalnih vrijednostima snage i obrtnog momenta, ovaj V6 motor je izuzetno efikasan zahvaljujući ekskluzivnom sistemu deaktivacije elektronskih cilindara.

Alfa Romeo modele čini i moderan elektrosnki sistem, putem kojih se kontroliše stabilnost, broj obrtaja, kočioni sistem sa ciljem dobijanja najboljih dinamičkih performansi.

 

 

Jedinstvena šema suspencizije dopušta vozaču da upravlja brzo i precizno i daje mu nepogrešiv i nezaboravan osjećaj vožnje.

ALFA ROMEO

Samo za Vas na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Odlične cijene, Vrhunski kvalitet!

 

TREBAŠ POMOĆ?

065 200 900

 

Dostava se naplacuje na cijenu 11 KM.

Za narudzbe preko 199 km dostava besplatna!

 

Rok isporuke 2-4 radna dana.

POPUST ZA SVAKU

NARUDŽBU ONLINE

15%

 

PROMO KOD "PROMO20"

ZA PRVU KUPOVINU

20% 

 

SPECIJALNI POPUST ZA LIMARE I RADIONICE !

BMW 3 Series Touring