Politika privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/klijentima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je npr. e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške poruke u kojima ćemo ih uglavnom obaveštavati o pogodnostima kupovine, akcijama i novostima.


Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:


Za fizička lica:


Ime, prezime, adresa, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese Kupca), broj mobilnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.


Za pravna lica:


Pun naziv pravnog lica, PIB, matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.


Prilikom registracije, Vaše korisničko ime (username) je Vaša e-mail adresa koju ste uneli, a lozinku (password) unosite sami i njih ćete koristiti za logovanje na našem sajtu.


Ukoliko koristite Web prodavnicu kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu.


Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.


Način korišćenja informacija


Interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj, ponudu i usluge. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših, ali i zajedničkih interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.


Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.


Obevezujemo se da nećemo svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naše baze podataka. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama ispod 18 godina.


Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu i lozinku.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani, kao i stranicama: Uslovi korišćenja i Informacije o dostavi.


Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovim stranama.


Istorija kupovine


Za registrovane kupce omogućili smo pregled istorije podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.


Kontaktirajte nas


Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati klikom ovde

Samo za Vas na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Odlične cijene, Vrhunski kvalitet!

 

TREBAŠ POMOĆ?

065 200 900

 

Dostava se naplacuje na cijenu 11 KM.

Za narudzbe preko 199 km dostava besplatna!

 

Rok isporuke 2-4 radna dana.

POPUST ZA SVAKU

NARUDŽBU ONLINE

15%

 

PROMO KOD "PROMO20"

ZA PRVU KUPOVINU

20% 

 

SPECIJALNI POPUST ZA LIMARE I RADIONICE !