Često postavljana pitanja

1. Porijeklo dijelova?

Dijelovi koje imamo u ponudi dolaze iz preko 30 zemalja svijeta. U ponudi imamo kopije dijelova koji su vjerni originalu, kao i originalne zamjenske dijelove.

2. Kako se uklapaju rezervni dijelovi za automobile?

U dugogodišnjem radu sa ovom vrstom zamjenskih rezervnih dijelova za automobile, primjetili smo da je sem kvaliteta zahtijevanog dijela koji se proizvodi u najvećim fabrikama ove vrste u svijetu, veoma bitno i ko ih ugrađuje na Vaš auto. Isti kvalitet i isti dijelovi se prodaju kako kod nas, tako i u svim zemljama EU, i u ostatku svijeta.

Višegodišnja prodaja rezervnih dijelova sa vrlo malim procentom reklamacije je najbolja garancija kvaliteta, a Vi izaberite majstora.

3. Kako da znam koji hladnjak mi je potreban za moj auto (bilo klime, vode ili interkuler)?

Ako niste sigurni koji hladnjak Vam je potreban za auto, pozovite nas i mi ćemo Vam riješiti dilemu u najkraćem roku, odnosno dobićete tačnu informaciju sa cijenom i svim drugim detaljima.

4. Kako da znam da li mi treba lijeva ili desna strana (far, retrovizor, migavac, rešetka itd.)?

Stranu Vašeg vozila određujete u odnosu na položaj vozača, tj. sa mjesta na kojem sjedi vozač/suvozač.

5. Kada mi stiže poručena roba?

Proizvode koje poručite do petka do 14 časova, stižu na Vašu adresu (koju ste ostavili u formi za poručivanje zajedno sa kontakt brojem telefona) počevši od prvog slijedećeg ponedeljka kurirskom službom. Kad Vam pošaljemo robu bićete obavješteni sms-om. Više informacija o transportu saznajte klikom ovde

 

*Napomena: ukoliko neki dio nemamo na lageru, pa moramo da ga uvezemo za Vas (obavezno u prethodnom dogovoru sa Vama) tada je plaćanje 50% avansno I 50% prije slanja na vašu adresu. U ovom slučaju, rokovi isporuke zavise od dobavljača i zemlje u kojoj se on nalazi (naravno, bićete obavješteni o roku prije uplate).

6. Kako i kome plaćam?

Plaćanje poručenih proizvoda se vrši na način:


1. Pouzećem – plaćate kuriru kurirske službe po isporučenoj i provjerenoj robi (da li je stigla neoštećena).

(prije svake narudzbe plaćate 30% avansa kao garancija da ćete isti kupiti kada stigne).


*Napomena: ukoliko neki dio nemamo na lageru, pa moramo da ga uvezemo za Vas (obavezno u prethodnom dogovoru sa Vama) tada je plaćanje 50% avansno i 50% prije slanja na vašu adresu. U ovom slučaju, rokovi isporuke zavise od dobavljača i zemlje u kojoj se on nalazi (naravno, bićete obavješteni o roku prije uplate).

7. Kako bih mogao da reklamiram svoj auto servis, auto-plac, auto otpad itd., na Vašem sajtu?

U slučaju da želite da se reklamirate na našem sajtu (automatski dobijate popust), pozovite na neki od naših brojeva telefona i dobićete sva detaljna objašnjenja.

8. Koliko je trajanje garancije za kupljeni proizvod?

Za sve proizvode koje ste kupili na našem web shop-u garancija je prema deklaraciji proizvođača, odnosno kao što je propisano zakonom.

9. Da li kod Vas mogu da nabavim i druge dijelove osim karoserijskih?

Ukoliko Vam trebaju drugi rezervni dijelovi sem karoserijskih ili dijelovi koje ne možete da pronađete na web shop-u, pozovite nas telefonom, ili nam pošaljite mail sa popunjenim podacima vozila i neko od naših ljubaznih komercijalista sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji auto dijelova će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Napominjemo da, sem karoserijskih elemenata, u ponudi imamo i preko 10 miliona rezervnih dijelova za automobile, motocikle i teretni program, sa različtim rokom isporuke.

10. Koliko je trajanje garancije za kupljeni proizvod?

Za sve proizvode koje ste kupili na našem web shop-u garancija je prema deklaraciji proizvođača odnosno kao što je

propisano zakonom.

11. Kako da ostvarim dodatni popust ukoliko sam profesionalac (auto limar, serviser, autoplac, itd.)?

Ako se bavite ugradnjom i prodajom rezervnih djelova ili ste vlasnik auto-placa, potreba za rezervnim auto djelovima je veća nego krajnjem kupcu (redovno kupujete kod nas), javite se na neki od naših telefona za dalje informacije.

Samo za Vas na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Odlične cijene, Vrhunski kvalitet!

 

TREBAŠ POMOĆ?

065 200 900

 

Dostava se naplacuje na cijenu 11 KM.

Za narudzbe preko 199 km dostava besplatna!

 

Rok isporuke 2-4 radna dana.

POPUST ZA SVAKU

NARUDŽBU ONLINE

15%

 

PROMO KOD "PROMO20"

ZA PRVU KUPOVINU

20% 

 

SPECIJALNI POPUST ZA LIMARE I RADIONICE !